Ik vind het leuk om met mijn handen bezig te zijn en dit met anderen te delen, het maakt me blij en geeft me energie. Vanuit dit gevoel ben ik een eigen bedrijf begonnen waar ik met mijn handen bezig ben en tegelijkertijd in contact kom met mensen. Ik voer mijn werkzaamheden met aandacht en gevoel uit en kom zo tot een mooi eindresultaat waarbij mijn streven is om zoveel mogelijk natuurlijke materialen te gebruiken.

Je zou me kunnen omschrijven als een autodidact met een jarenlange ervaring in allerlei soorten klussen zowel voor mezelf als voor kennissen. Deze kennis en ervaring gebruik ik nu voor mijn eigen bedrijf Klussen met Herman. Ik heb de filosofie dat ik alles zelf zou moeten kunnen en als ik het niet weet dan vraag ik het na of zoek het op.

Met de bouw van mijn nieuwe huis in Lievingerveld heb ik veel geleerd over het bouwen met natuurlijke materialen zoals leem, leemstenen, stro, houtwol isolatie en nog veel meer. In mijn visie is het bouwen met natuurlijke materialen onze toekomstige manier van bouwen en de manier om op een zorgvuldige manier met onze aarde om te gaan. Deze natuurlijke materialen werken veel prettiger doordat er geen chemische toevoegingen zijn gedaan en het levert ook nog eens een veel gezonder binnenklimaat op.

Voor mij is het van belang dat we met zijn allen goed voor onze aarde zorgen en dat bij werkzaamheden zoveel mogelijk materiaal hergebruikt wordt. Waarom zou je iets weggooien als het nog jaren mee kan of met een kleine aanpassing voor iets anders ingezet kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stukken afval hout waar nog leuke woonaccessoires van gemaakt kunnen worden. Ook van houten pallets zijn er nog veel mooie dingen te maken zoals een lounge bank voor in de tuin.

Heb je een klus? Bel met 06 36335806, stuur een app of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende afspraak en prijsopgave.

     

Zie ook mijn profiel op Werkspot inclusief reviews.