Afdrukken

Ik vind het leuk om met mijn handen bezig te zijn en dit met anderen te delen, het maakt me blij en geeft me energie. Vanuit dit gevoel ben ik een eigen bedrijf begonnen waar ik met mijn handen bezig ben en tegelijkertijd in contact kom met mensen. Ik voer mijn werkzaamheden met aandacht en gevoel uit en kom zo tot een mooi eindresultaat.

Je zou me kunnen omschrijven als een autodidact met een jarenlange ervaring in allerlei soorten klussen zowel voor mezelf als voor kennissen. Deze kennis en ervaring gebruik ik nu voor mijn eigen bedrijf Klussen met Herman. Ik heb de filosofie dat ik alles zelf zou moeten kunnen en als ik het niet weet dan vraag ik het na of zoek het op. In het huis waar ik nu woon heb ik de zolder verbouwd van helemaal niets tot twee mooie slaapkamers met dakramen, elektra, radiator, deuren, verfwerk, behang en alles wat er verder nog bij komt kijken.
In mijn tuin heb ik een overkapping geplaatst van 3x3 meter van Douglas hout met mooie robuuste palen van 15x15 cm en een buitenhaard geïnstalleerd en een lounge bank van pallets gemaakt. Een gezellig plekje om lekker bij het vuur buiten te zitten.

Voor mij is het van belang dat we met zijn allen goed voor onze aarde zorgen en dat bij werkzaamheden zoveel mogelijk materiaal hergebruikt wordt. Waarom zou je iets weggooien als het nog jaren mee kan of met een kleine aanpassing voor iets anders ingezet kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stukken afval hout waar nog leuke woonaccessoires van gemaakt kunnen worden. Ook van houten pallets zijn er nog veel mooie dingen te maken zoals een lounge bank voor in de tuin.

Heb je een klus? Bel met 06 36335806, stuur een app of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende afspraak en prijsopgave.

     

Zie ook mijn profiel op Werkspot inclusief reviews.